Galerija radionice i seminari

Detalji  sa  uvodnih radionica za decu i roditelje  o stresu realizovane u Edukativnom centru ,,Otkrivalica“ Kraljevo. Realizatori radionica Petar Jeknić , psiholog i psihoterapeut, Dejana Kovačević , učitelj sa zvanjem samostalni pedagoški savetnik, NLP Practitioner, Coach.

Detalji sa radionice o komunikaciji  realizovane u Edukativnom centru ,,Otkrivalica“ Kraljevo:

Detalji sa radionice ,,Zašto se ne razumemo sa najbližima“ realizovane u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji u Ženskom centru ,,Milica“. Realizatori radionica Petar Jeknić , psiholog i psihoterapeut, Dejana Kovačević , samostalni pedagoški savetnik, NLP Practitioner, Coach.

Festival ,,Demistifikacija psihoterapije“ u organizaciji Emoracio tima i UG Raskršće, Kraljevo,  jul 2017. godine.

 

Detalji sa realizacije seminara za učitelje i nastavnike u Kraljevu i Raškoj.

Predavanje za roditelje na temu ,,Komunikacija sa decom“ u OŠ,,Čibukovački partizani“ Kraljevo.

 

 

 

 

Trening ,,Od ideje do sopstvenog biznisa“ održan u Privrednoj komori Beograda u saradnji sa JCI Beograd. Realizatori radioničarskog dela Dejana Kovačević  i Ana Janošev.

 

Detalji sa Dana Coacheva Coaching Academije Inge Rock u Beogradu realizovanog u hotelu Falkenstainer u novembru 2017.godine.

Detalji sa seminara ,,Vaša snaga “ u Novom Sadu (sala  SPENS -a) , Coaching Academia Inge Rock, januar 2015.godine.

Sertifikacija NLP Practitioner  u prostorijama NLP Centra,  Beograd 2016.godine.

 

Detalji sa radionice u Vrnjačkoj Banji u Hotelu Kralj na temu komunikacije, realizovane u saradnji Emoracio edukativnog centra  sa Centrom za lični i profesionalni razvoj ,,Zlatni maslačak“., mart 2019. godine. Realizator radionice Dejana Kovačević, NLP Practitioner, Coach, samostalni pedagoški savetnik.

Koučing radionica realizovana u Holističkom centru ,,Dodir Sunca“ u Kraljevu , maj  2019.

 

U saradnji sa Narodnom bibliotekom Stefan Prvovenčani, Emoracio tim održao je  tribinu pod nazivom “Kako biti uspešan roditelj u 21. veku?” 23. aprila 2019.godine .